Rolluiken zijn de combinatie van zonwering en veiligheid
Bel ons direct
Screens | Zonweringsbedrijf Teun van den Brink
 
 
jaloezieen
Jaloezieën
 
plichegordijnen
Plissé gordijnen
 
lamelgordijnen
Lamelgordijnen
 
vouwgordijnen
Vouwgordijnen
 
paneelgordijnen
Paneelgordijnen
 
Rolgordijnen
Rolgordijnen

Binnenzonwering

Heeft u in plaats van een rolluik of screen liever binnenzonwering, dan is dat natuurlijk ook bij ons mogelijk. Wij leveren en monteren diverse varianten van binnenzonwering zoals; jalozieën, pliche gordijnen, lamelgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen.

Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op
Jaloezieën

Een groot voordeel van zowel horizontale als verticale jaloezieŽn is het eindeloos regelen van de lichtinval. In een handomdraai heeft u uw volledige ruimte verduistert. Deze jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen, designs en formaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Plissé gordijnen

Plissé is een franse benaming voor geplooid. Deze gordijnen kenmerken zich doordat de stof in zig-zag plooien is gevouwen en gestreken. Met deze gordijnen kunt u spelen met licht, vormen en kleuren. Elke gewenste stand om bijvoorbeeld de zon deels tegen te houden is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Lamelgordijnen

Lamelgordijnen zijn er in diverse sfeervolle kleuren en afmetingen. Naast een luxe uitstraling en sfeer kan je de lichtinval volledig zelf bepalen. De lamellen zijn namelijk 180 graden te draaien. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Vouwgordijnen

Een luxueuze raambekleding welke u eenvoudig met een kettingsysteem kunt bedienen. Ideaal te gebruiken om uw woonkamer, keuken of slaapkamer te verduisteren. Door de ruime keuze uit verschillende materialen kunt u zelf de hoeveelheid licht bepalen. Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren.
Paneelgordijnen

Paneel gordijnen zijn deaal voor grotere ramen en tuindeuren. Het is een alternatief op de traditionele gordijnen. Een extra voordeel is dat ze ook gebruikt kunnen worden als scheidingswand, en kunnen elke ruimte een moderne uitstraling geven.
Rolgordijnen

Een rolgordijn is een populaire oplossing voor het zonwering probleem. Rolgordijnen worden vaak gebruikt in woonkamers, slaapkamers en studeerkamers. Wij helpen u graag bij de keuze van uw rolgordijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.